Бојата на емоциите
Возраст: 3+
ISBN: 978-608-66218-2-7

Ѕверчето од бои не знае што му се случува. Направило карамбол со емоциите и сега треба да ја расправи мешаницата. Ќе умее ли да ги подреди радоста, тагата, лутината, стравот и спокојот?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *