видеа на куп

qwdiqw idiqiwd qiwdqi wdquhiwdq

Што работи уредникот во издавачката куќа? Дознајте во ова видео со Искра од Сказнувалка
Бирање наслови ?
Авторски права ?
Печатење и дистрибуција